dimecres, 20 d’octubre del 2010

BTT i cuc!!!

Molt bon dilluns (o no!!!)

Aquest cap de setmana a tope amb els escoltes, sinó  mireu que motivats els tenim que de dos dies dos dies de llibre d'or!!!! Impressionant!!!!! Aquí teniu l'enllaç.

I la tarda va continuar amb 3horetes de BTT per Collserola, amb visita al pantà de Vallvidrera i a uns quants catxés.

I diumenge, descobrint llocs nous, vam anar a Sentmenat a fer 4 horetes de tresc, tot descobrint una molt bona zona per entrenar, ja sigui a peu com en bici.




Apa bona setmana i fins la propera.

dimecres, 13 d’octubre del 2010

Pont del Pilar

Anem a pams!!! Tot i l'aigua que ha caigut aquests dies el cap de setmana ha donat per a molt.

Dissabte després d'una clàssica per Collserola amb BTT amb l'Óscar, creuar-nos amb en Josef i n'Enric Masip, vam anar de casament... Es casaven l'Ignasi i la Ma Ángeles: tot va anar molt bé i el temps ens va respectar (els hi tocava, pq els nuvis patien al llarg d la setmana...). Anàvem tots més impressionants del que anem a diari, i la celebració i el convit van anar molt i molt bé. Aquí teniu una mostra

Diumenge de pluja, sortir a córrer una mica i relax.

Dilluns vam anar a fer un cuc al voltant de l'ermita de la Salut a Sabadell. Molt i molt recomanable. Terreny suau amb molt de bosc, pistes bones per anar en bici i molt ben indicat.

Amb alguna sorpresa pel mig, com aquesta roca foradada.

I dimarts, més caxés! Aquest cop per la zona del Guinadó. Hem de fer barri!!! I quin barri i quins desnivells. I si no us ho creieu... feu una visita al bunker del turó del Guinardó i al parc que porta el mateix nom. Flipareu!!!


Nen amb l'aro. Part baixa del Parc del Guinardó.

De moment res més!!! Bons viatges de noces als nuvis d'aquest finde i del passat... que han anat a descobrir les amèriques!! Que ho disfruteu!

Ens veiem!

diumenge, 3 d’octubre del 2010

Casament Sandra i Dídac.

Ep!!!

Ja som aquí un altre cop, amb el mes de setembre acabat i, amb ell, s'ha acabat la bona vida...

2a setmana de tornada a la feina a nivell d'entrenaments i, tot i que he tingut "tiretes" fins dijous, els entrenos es deixen fer...

Després d'un passeig en btt i 3 catxés amb en Gungan, hem assistit al casament de la Sandra i en Dídac. L'enllaç ha estat a Sant Celoni, a l'antiga rectoria i el convit i el cap de setmana l'hem passat a la casa de colònies, Can Putxet. Tot ha estat molt i molt bé i, igual que els nuvis, hem marxat amb molt bon gust de boca...

Moltes felicitats!!!

Us deixem dues fotos com a tastet: