dijous, 27 d’octubre del 2011

Collada Verda i Cresta NE al Gra de Fajol

Molt bones,

després d'uns dies d'inactivitat, de recuperar el cos i fer activitats diferents, ja tornem als entrenos i després d'animar als triatletes a la Garmin de Barcelona, aquest cap de setmana passat, aprofitant els dies esccandalosos per l'època, vam compaginar entrenos amb activitat!!!

El dissabte 22 vam anar a provar la tant comentada Collada Verda, des de Pardines a l'Abella.... després de 5h d'anada i tornada i 2h llargues arrossegant la BTT vam arribar... algú es preguntarà: però no anàveu amb BTT? Nosaltres també ens ho vam preguntar molts cops... ajjjjjj!!! si és q haguéssim llençat la bici més d'un cop!!! Era pista, si! però quin collons de pista!!! Un desnivell impressionant! En 4km vam fer 400m positius!!! Això si el paisatge impressionant!!!! I les baixades.... tant dures com les pujades: sinó pregunteu-li a la Montse!!!
La baixada cap a l'Abella des del coll, molt bé i fins i tot "disfrutona"! Un cop a l'Abella es pot arribar tranquil·lament a Camprodon, però el temps i l'hora ens van fer tornar a desfer el camí, i tornar a pedalar!!
A l'arribar a Pardines ens hem regalat un dinar als Caçadors per recomposar-nos!!!! I us diem que ens hem recuperat de cop!!! Je, je!!!

Diumenge 23, amb en Dídac anem cap a Vallter a fer la Cresta NE al gra de Fajol, una via molt assequible per a tothom (fins i tot si no ho veus clar pots anar caminant per la dreta de la via) però molt i molt "disfrutona", amb passos exposats i amb pati i per a tornar a agafar el ritme.
Vam trigar uns 35' fins a peu de via, unes 2h fins al cim i una horeta per tornar a baixar al cotxe.

Ara us deixem el reportatge del cap de setmana:

https://picasaweb.google.com/114981989186572975145/22I23DOctubreDe2011

Aquest cap de setmana, entre panellets, boniatos i castanyes i les primeres neus...MÉS!!!!