diumenge, 22 d’abril del 2012

Setmana santa i altres!!!!

Ei, ei, eiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!

Ara feia molts dies que volíem escriure, però entre una cosa i l’altre fins avui no hi ha hagut el moment. Són moltes les coses que ens han anat passant des de la Poca Traça!!! Ufff, si ens en deixem us remetem al recull fotogràfic que mai falla!!! Je,je.
Per començar, felicitar a la Núria i a en Marc que ens van fer passar un inici de la Setmana Santa diferent i especial fent-nos partícips del seu casament. Lloc, metereologia, la gent, la família... tot va anar rodat!!!

I sembla que després del casament ja podia fer mal temps, com si s¡’esperés... perquè fins dissabte, diumenge de Pasqua i dilluns de la Mona, no vam veure el Sol... al contrari, neu, aigua i vent. I els nostres inquilins no van poder gaudir gaire de la bonança i van haver de fer pels voltants de casa fins dissabte...
Diferents intents al Nou Creus, van tenir la seva recompensa el dissabte 7 d’abril amb un dia espectacular i una baixada per una pala propera al Nou Creus que teníem calada des de feia temps, amb res a envejar a la neu canadenca (tot i que encara no hem provat però hem sentit molt a parlar)!!!


Diumenge 8, a darrera hora, i sense previ avís em vaig animar a fer La Ceretana... que pel vent (era l’element metereològic que ens faltava en aquests dies...) es va haver de retallar a només dues pujades... molt contents!!!


La Mona... boníssima... ara no us podem posar fotos peruè no li vam fer i ara no en queda... hummmmmmmmmmmmmm!!!

I el cap de setmana passat, després de revisar totes les canadenques de campaments amb els pares, vam fer via cap a Viella, amb en Lluís i la Beth, per a tancar la nostra temporada de curses d’esquí de muntanya: el 54è Ral·li del CEC, que per mal temps i previsions de nevades intenses es va fer per la zona de Baqueira, fent dues pujades i amb un itinerari molt ben buscat,,, tot i q la darrera baixada, pel meu gust una mica planera.... amb el que costa pujar, i el que va costar baixar!! Jeje.  A la web del CEC hi ha el resum de la jornada, classificacions i fotos. I en Lluís també en fa una bona crònica al seu Bloclluispatins.
Però molt contents pel temps fet!





I això ja ens porta a aquest cap de setmana ple d’activitats.

El dissabte 21 d’abril. Bicicletada solidària amb l’escola.



A la tarda de Trobada General del cau a la Conreria.


En Nacho al seu Bloc hi afegeix més fotos i un video.

I diumenge 22, a matar el cuquet, tot i el dia de gossos que tenim, a Vallter. Al final en Dídac i jo  fem via cap allà i, per pistes perquè la visibilitat no dóna per més, fem les nostres pujades i baixades molt i molt “disfrutones”!!! 




Encara tenim neu!!! Si més no fins al pont del treball.

I aquí tot el que ha donat de si aquests dies!!! 


BONA DIADA DE SANT JORDI!!!