dijous, 5 de setembre del 2013

Setmana a Chamonix.

Dimecres el dia s'aixeca impressionant, amb un cel blau cap al Mont Blanc... però la nostra idea és anar cap al Lac Blanc, a la zona de les Aiguilles Rouges... i està ennuvolat! Què fem?? Doncs hi anem igualment ja s'aixecarà el dia no??
Anem amb bus fins al col des Montets i, després de fer el catxé de rigor, anem amunt direcció al Lac Blanc. En dues hores ens hi plantem a un ritmàs!!! Però el dia no s'aixeca!!! Així que pugem una mica més per buscar la foto del Lac Blanc i un catxé. El catxé el trobem.... la foto, no!!

Baixem per la Flegere i d'allà a Chamonix pel camí que faran d'aquí a dos dies els corredors de la CCC i de l'UTMB. 1000m negatius en 5 o 6 km. Xulíssim!!!

Avui si que passem i participem de tots els concursos del Saló de l'Ultra trail.

Dijous ens llevem amb aquest espectacle....


Dijous a la tarda, per les xarxes ens enterem que fan la presentació de l'UTMB i com diu la cançó..."Allí me planté y en tu fiesta me colé..."





I  anem a veure l'arribada a la nit del 1r de la TDS, l'Arnau Julià!!! Una passada!!! Des d'aquí una felicitació per ell i tots els corredors d la TDS!

Divendres és lleva tant radiant com dijous i això suposa un temps boníssim per a l'UTMB d'aquesta edició... Dóna una mica d'enveja i ràbia ja que aquest any no hi participem, però ens alegrem per als que si la correran! Així que després d'anar a córrer una mica i menjar una mica, marxem ràpid a agafar lloc per veure bé la sortida. Aquest any la viurem des de la barrera!! I no us penseu que també cansa i estressa!!! jeje.
Anem a pams!
A les 14'30h ja estem a lloc i, mentre fem bronzu, anem veient com s'escalfa l'ambient i van arribant els cracks!

La sortida.... també és espectacular i emocionant des de la barrera!!!! No hi ha paraules per descriure el que has viscut ja des de dins. Una barreja de ganes de sortir corrents amb ells, respecte i enveja, però alhora veure-ho des de fora et fa veure el que mou aquesta carrera, ja sigui a nivell econòmic, de voluntaris, d'infraestructures,... simplement NO words!!!!

I després... la tranquil·litat absoluta fins a les 20h que ja tornem a estar al peu del canó per veure l'arribada del primer corredor de la CCC que ha sortit a les 9 del matí des de Courmayeur. És el català Toti Bes, i com deia ell, fent el ple al #gironapower d'ahir en el podis!!



Marxem cap a l'apartament amb les imatges de l'arribada dels 3 primers i amb el twitter que treu fum per veure l'evolució dels favorits tant en nois com en noies...

I al llevar-nos el primer que fem és mirar un altre cop el twitter a veure què ens ha deparat la nit. I l'Heras està 2n, el Kupricka sembla que s'ha lesionat i la Núria va 2a i l'Emma 3a. Buahhh quina emoció que ens brinden les noves tecnologies de poder seguir la cursa gairebé com si estiguessim allà!!

Total que a les 13h ja estem plantats a l'arribada esperant. I arriba el 1r, un jove francès, darrere d'ell el Miguel Heras i el vasc Xabier. Darrera el podi arriben els americants i en 7a posició arriba l'americana Rory amb una frescor i una cara de felicitat impressionant!!! I ja ens queda poc per a rebre a les nostres corredores... però el temps passa molt a poc a poc....

I al final apareix la Núria. Impressionant!!

I al cap de poc l'Emma. Sense paraules....


Veure l'arribada d'aquests corredors i dels amaters és realment recomanable per a tothom, corredors o no, ja que et fa experimentar unes sensacions molt xules i et fa posar-te a la pell del corredors, dels seus seguidors i familiars.... que sembla que el que corris siguis tu!!! Recomanable, molt recomanable!!!

Seguim els moviments de les dues corredores en els minuts posteriors a l'arribada. Venen tots a felicitar-les... molt xulo!
També un detall pel Jordi que ha fet el seguiment de l'equip Buff i mostra satisfet la seva feina...




I dissabte acaba amb un happy hour  i la gran descoberta de l'any passat!!!!! Un any esperant-la!!!



I amb aquest senzill acte només ens queden 850km de tornada, endreçar per a tornar dilluns a desendreçar i tornar de mica en mica a la rutina que ens permetrà poder gaudir d'unes altres vacances l'any vinent.

I una sorpresa. sabeu qui és??


Doncs si: en Carl Lewis a passeig de gràcia de Barcelona... una nota per a començar amb empenta!!!

Recull de fotos:

https://plus.google.com/photos/114981989186572975145/albums/5913922751154468977

Apali doncs, gass a la burra per aquest nou curs que comença!!!!!