dimarts, 27 de setembre del 2011

Barranc Núria

Aquí estem de nou!!!

Aquest cap de setmana de la Mercè ha estat atapeït d'esdeveniments.

Per començar la festa de la nostra patrona. Això ja fa que es destoroti tot una mica: festa, patejades eternes per anar a un i a un altre esdeveniment: concerts, projeccions a la façana de l'ajuntament, toc d'inici, espectacles a la Ciutadella,... igual a una kilometrada que ni a les Ultres !!!! jeje

Dissabte, tot i la pluja, vam participar del casament de l'Àlex i l'Inés. El temps va respectar als nuvis (i a tots nosaltres) i va estar d'allò més bé, amb tots els detalls cuidats al màxim!! Moltes felicitats!!! aquí dos moments (dels que es poden ensenyar, jeje!!)

 L'equip de profes.

Els Profes d'EF: de terra i aigua (com diu l'Edu)

I seguim!!! després d'unes horetes de son, em passen a buscar i qual vegetal em porten a Ribes per agafar forces per anar a fer el Barranc de Núria. després de la logística de cotxe, cremallera i accés de baixada, agafem número per entrar al barranc... Poca broma davant ens entren 13 persones!!! Ens ho haurem de prendre amb calma i bon humor!! I res millor que una mica d'aigua fresqueta, que dic fresqueta, GELADA!!!! Collons!!! ens despertem tots de cop i busquem el sol desesperadament!! D'aigua baixa canyero i està tot saltable o "toboganable", impressionant!!!! Ho saltem tot quan ens toca i al final del 1r tram recuperem una mica de color i temperatura...
El segon tram no millora: molta gent i molt de fred. I fins i tot el sol desapareix!!!
disfrutem amb tot!!! Tot i que hi ha accions dels dos grups que portem al davant que es per llogar-hi cadires!!! Últimament el tema graduació i nivells no importa a la gent: si més no hi ha molt imprudent en aquest món!!!

Des d'aquí una mica de seny a tothom! I cadascú al nivell que lipertoca i no cremem etapes... tot al seu temps: no vulguem ser directament guies de barrancs sense saber rapelar o tirant una corda de 60 en un ràpel de 15m amb mogollon de moviment d'aigües!!! SENY!!!

Bé, a part de tot plegat el dia va acabar molt bé. Molt tard per anar a remolc però molt bé. Aquí va el reportatge del dia (fotos!):

https://picasaweb.google.com/114981989186572975145/BarrancDeNuria250911

El video arribarà aviat!!

I per la nit una de Piromusical per acabar amb la festa major i amb el cap de setmana.


Fins la propera.
Bona setmana!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada