diumenge, 13 de gener del 2013

Crono vallter

Aquesta és l'excusa per a tornar a actualitzar el bloc després de gairebé 3 mesos de silenci blocaire...

Han passat molts dies des d'aleshores i us redirigim a les fotos del Picassa on hi trobareu tota l'activitat d'aquests darrers dies....

Amb tot, seguim entrenant i esperant la neu a les nostres muntanyes de la part més oriental del Pirineu. És dins d'aquesta falera que dissabte 12 de gener vam començar les curses d'esquí d'aquest any!!! Si vam!! l'Enric corrent i la Montse com a mànager, patint el fred i fent els reportatges que després tots podem veure...
 

La Crono va tenir lloc a Vallter2000 i, després dels protocols d'agafar dorsal, preparar-se,.. la sortida va ser puntual a les 17h. Pocs però amb ganes de fondre'ns a la pista.... sinó mireu la sortida!!!
Video de la sortida

Com a més era campionat de Catalunya... estàvem TOTS!!! jejeje

La Crono va consistir en dues pujades de 333m de desnivell i uns 2km de distància. La sortida era en massa i la 2a pujada anàvem sortint a mesura que anàvem arribant.
La 1a pujada vaig sortir amb el gas a fons, vaig aguantar més del que em pensava i, al cap d'uns 8' quan vaig agafar el meu ritme, j no el vaig deixar fins a dalt de tot de Marmotes. hi havia unes 5 rampes i bons trams per a recuperar i després de 21'36" parava el crono.
Baixada neutralitzada, ànims i avituallament líquid de la Montse i cap amunt!!!
2a pujada: sortim cada 10" i aguanto el ritme i la distància amb el de devant... a dalt paro el crono a 21'35". Bé, molt bé!!!
Content amb el resultat!!! I amb el dia, ja que feia fred però no bufava el vent i a la darrera baixada, ja de nit, per pistes, amb la boira, els canons i les llums dels pobles als teus peus, gaudint!!!

Un soparet a la cafeteria amb les Montses i l'Óscar i cap a descansar. Per preparar les següents: de moment, l'Alti Toy el 2 i 3 de febrer... allà tornarem, fent parella amb el Lluís, a estar TOTES les màquines!!!!

Us deixem les  Fotos de la crono

Vagi bé!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada