dilluns, 15 d’abril del 2013

Esquiada al 9 Fonts!!!


La setmana ha estat marcada pel sol i la calor; i això feia entreveire que arribaríem al cap de setmana amb poca neu...però no avancem aconteixements.

Dimarts anem a veure la presentació del llibre Non stop! de l'Emma Roca. Tot i estar en família va estar molt i molt bé i molt interessant... Ja us direm que tal el llibre.

Aquest cap de setmana ha començat mogudet amb la Festa Solidària a Maristes la Immaculada. Una jornada que ja fa anys es celebra a l'escola amb el motiu de recollir el màxim número d'euros per a un projecte: aquest any els diners van destinats a Kizito


En aquesta edició els monis del CAU a més de coordinar la bicicletada, el Róvers vam muntar una paradeta amb un parell de ràpels des de la 1a galeria i un pont tibetà arran de terra, per als més agosarats... A les 9h del matí ja hi erem i seguint les guies del Nacho muntem la paradeta..

Imatge d'enllaç permanent incrustada

Després del toc d'inici de la Festa fet pel grup Retumba de l'escola, esmorzem i, els ciclistes comencen la seva ruta i nosaltres ens posem a "penjar" i "despenjar" nes i nenes de totes les edats... El matí és molt bo i l'ambient també. I així passa amb un balanç molt bo a tots nivells.

Imatge d'enllaç permanent incrustada

Al web del CAU i al seu twitter i trobareu més fotos!!!!


Després de fer el got amb els monis i l'Enric que ens ve a fer una visita, pujem cap a Queralbs.. I aprofitant la molt bona tarda que fa, bambes i cap a Fontalba falta gent... Després de 1,20h i 1000 m positius i molta neu acumulada a les zones de bosc i  a les obagues i arribo i decideixo seguir fins a Núria, ja no vindrà d'una mica més de neu als mitjons, no?

A les 2h de sortir de Queralbs, ja sóc a Núria i veig que per demà tindrem neu per a fer una bona sortideta... Sense despistar-me segueixo cap a casa, que encara em queda un bon troç. L'espectacle de la natura e, continua regalant una tarda impressionant i la vista d'un munt d'isards a memys de 5metres... és un magnífic final de dia.

El diumenge s'aixeca igual d'impressioonant que ahir. Per tant, cap amunt falta gent. I amb els esquís i les raquetes des del santuari fem via cap al 9fonts


La baixada la faig per una pala que feia temps que em mirava. Directe des de l'avamt cim del 9fonts fins a la vall 
del Segre. Impressionant! Bona neu i gaudont al 100%.


Una pujadeta fins a trascollar per baixar amb la Montse per la vall del 9fonts fins al Santuari. Un molt bon dia aprofitant el sol i la neu..que més podem demanar...?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada