dimecres, 5 de març de 2014

Puigmal de Llo

Aquest cap de setmana hem esquivat el mal temps!!!

I amb l'Albert, en Marc i en Pere hem anat a donar una volta per la zona del Puigmal, primer cop de la temporada.... concretament pel Puigmal de Llo

Vam sortir amb la idea que pillaríem vent a les carenes... però al final vam anar trampejant bé aquest tema fins a la darrera pujada.

La Pujada la fem per l'embut fins a sota el pluviòmetre on ens desviem cap a la dreta direcció al coll de Segre.


D'aquí encarem cap al Puigmal de Llo, encara amb les pells. i d'Aquí baixem per una pala que ens queda a la dreta mirant a la vall de l'estació d'esquí d'Err.


Trobem una neu molt bona a la part alta, i després d'uns viratges de supervivència enllacem uns quants amb neu bona un altre cop... per mostra... tot i que no és veu bé i que la gran part de gent digui que és una foto dolenta... a nosaltres no ens ho va semblar, jeje!!!


Posem pells i cap al coll del principi..i d'aquí un altre cop cap al Santuari, ja que el vent bufa i el front s'apropa a marxes forcades.

La baixada, tot i la majoria ser amb esquí de supervivència, encara ens reserva alguna pala xula i un sota bosc a la zona final amb neu pols!!!!Al final ens surt una volta xula, en 1500m + i uns 13km aproximadament.


Ara, a esperar que la neu que està caient s'assenti i que el cap de setmana faci bo!!! Jejeje

Bona setmana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada