dijous, 4 de febrer del 2016

Actualització!!!!

Sembla q no però els dies, mesos i anys passen volant i així, així, gairebé fa un  any que no escrivim en el bloc....

Doncs hem fet moltes coses en els darrers mesos i si voleu us convidem a que entreu en el nostre canal de youtube per veure els darrers moviments.

Ja posats, doncs comentar que dissabte passat es va donar el tret d'inici al Campionat de Catalunya de curses Verticals d'esquí de muntanya a Núria amb la 3A EDICIÓ CURSA CRONONÚRIA “MEMORIAL RAMÓN CASADEVALL”. 
L'organització la va treballar i la va salvar molt bé i vam sortir des de les pistes i vam anar fins al peu del Nou Creus, amb un tram a peu, cosa que va convertir la prova en una mica més tècnica que només anar per pistes.
El dia va ser radiant i per a rematar-ho, vaig fer 8è a la general i 2n a màsters 40... jeje. Primer podi i a casa!!! Molt content.
Us deixo l'escrit de la web de la UE Vic.

La tercera edició de la cursa vertical Crononúria “Memorial Ramón Casadevall“, organitzada per la Unió Excursionista de Vic, va obrir el calendari competitiu de la Copa Catalana de Curses Verticals FGC Mountain Series 6.0 de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), aquest dissabte 30.
L’organització va fer un gran esforç per poder celebrar la prova. La sortida ha sigut des del santuari de Núria en direcció a la pista Mulleres. A mitja pista els esquiadors van realitzat un flanqueig en lleuger descens per anar a buscar el Torrent de Noucreus. Després de 300 metres a peu, a partir del Pont de l’Escudé van trobat bones condicions de neu fins a la meta, a sota de la pala del Pic Noucreus. Els participants van superar un desnivell total d’uns 700 metres aproximadament.
Anna Comet (UE Vic) va ser la més ràpida, amb un temps de 48 minuts i 48 segons. La segona posició va ser per Míriam Martínez (CE Pontsicà), i la tercera per Júlia Massagué (UE Vic).
Classificacions per categories
Absoluta masculina
1r Joan Reyné (Ski Club Camprodon)
2n Pere Rullán (CE Pontsicà)
3r David Prades (AE Mountain Runners del Berguedà)
Absoluta femenina
1r Anna Comet (UE Vic)
2n Míriam Martínez (CE Pontsicà)
3r Júlia Massagué (UE Vic)
Promesa masculina
1r  Joan Reyné (Ski Club Camprodon)
2n Marc Mascarill (AE Mountain Runners del Berguedà)
3r Joan Macià (La Molina Club d’Esports)
Promesa femenina
1r Míriam Martínez (CE Pontsicà)
Júnior femenina
1r Júlia Massagué (UE Vic)
Màster +40
1r Benoit Santellani (Pyrénées Catalanes Ski Alp)
2n Enric Martín (CE Taradell)
3r Marc Vilaregut (CE Torelló)
Màster +50
1r Xavier Lambea (CE de Muntanya Cerdanyola)
2n Rafael Olivier (Club Alpí K2)
3r Àngel Rifà (UE Urgellenca)


 I diumenge un pic de la Mina passat per aigua, vent i boira.Fins la propera!!! i a veure si ens regaklla una mica de neu!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada