diumenge, 19 de setembre del 2010

San Tornem-hi!!!!

Ja sabem que fa dies que us tenim oblidats... però seguim aquí després del final de les vacances amb una mica de mal gust de boca degut a l'anul·lació de l'UTMB. Però intentarem anar escrivint... a veure si és un dels bons propòsits per aquest nou curs.

En l'última entrada parlàvem del dia -1. Doncs bé, com va acabar tot plegat?
Allà estàvem, a la línia de sortida el divendres 27 d'agost, a les 18'30, juntament amb 2300 persones més. Les emocions i sensacions de cadascú són moltes i mlt variades... i quan donen la sortida i sona la música de Vangelis, la pell es posa de gallina i apa!!! Tots endavant!
Tot passant els primers kilòmetres, la pell segueix de gallina perquè els carrers de Chamonix estan plens de gom a gom. I així seguien fins arribar a Les Gaillands.
Quan hi arribem començà a ploure a bots i barrals. Gore i endavant!!!
A Les Houches sembla que afluixa... però pujant cap al Col de la Voza, continua l'aigua. A dalt afluixa una mica, però la baixada cap a Sant Gervais està molt enfangada i cau molta gent de cul a terra. I abans d'arribar a Sant Gervais torna a apretar...
Arribo a l'avituallament de St. Gervais trobo a la Montse, a mon pare i a l'Eva que em criden i em diuen: "Passa i no tornis enrera!!!" Doncs clar!!! Per què estem aquí no??? Passo i venen i m'expliquen el tema; la cursa s'ha anul·lat!!! Que???!!!
Pos eso!!! Resulta que la cosa no segueix... així que després d'un any de curru la cosa s'acaba en 3 horetes i 21 km!!!! La muntanya és la muntanya... i la pluja i un esllavisament fa que allò que esperàvem amb molta il·lusió, marxi de cop i volta. Què hi farem, no??
Però el tema va més enlà.
Resulta que ens van retornar tots a casa. Es van moure molt ràpid, però tot era un girigall en francès!! En anglès i en castellà no anàvem enlloc: no ens enterem de res!!! Seguim a la massa i ells el que fan és dispersar-nos (ho fan molt bé) i d'aquesta manera ens poden portar a 4000 persones cap a Chamonix.
A la una i mitja de la matinada de dissabte arribem a Chx i rebem un sms dient que l'endemà a les 6 del matí sortiran busos cap a Courmayeur i es donarà una sortida alternativa. Pensaments de seguir: si, no... Però a les 4'30h rebem un altre sms dient que només hi havia 1000 places... com??? I els altres 2300?? (Perquè a part dels 2300 de l'UTMB, hi havia 1300 de la TDS que, després de fer-los esperar 3h els anul·len la seva cursa). Però què és això?? De què van?? Què hem d'anar a fer cua i que em toqui el 1005 i qm quedi de potetes al carrer perquè els senyors organitzadors no volen més de mil persones?? I tots els diners invertits: material, bus, inscripcions, sms,...?? I tota la gent que acompanya?? I la il·lusió de tots els corredors?? Amb això no s'hi juga!!!
El dissabte no va anar molt millor: perquè després de fer cues per treure't la pulsera, per a recollir la bossa,... després et diuen que no ets finisher perquè no estàs corrent la cursa alternativa... i al cap de 3h et donen el regal de finisher d'una altra cursa: això és la òstia!!!

Amb tot el que va passar aquell cap de setmana queden molts interrogants:
  • Per què no van ser capaços d'anul·lar la sortida el divendres? Ells sabien de sobres que hi havia hagut una esllavisada, que havia estat plovent molt i que plouria fins dissabte a la tarda. Sabent això... només s'havia de tenir el que s'havia de tenir per fer el canvi (o pla B): tot i que l'organització va al·legar que d'UTMB només n'hi ha una i no es pot variar...
  • Llavors, amb això, perquè va fer una cursa alternativa a l'endemà?
  • I una cursa que mou una morterada de diners i que és la millor cursa del món d'aquest tipus, i té una organització molt bona... perquè ens van tractar com ens van tractar? I el diners del DVD, dels sms, dels busos, a on han anat a parar??
  • I per què feien el rata de no donar-nos l'hermilla?? Què? se la guardaven per l'any vinent??
  • I amb això podríem seguir amb una llarga llista... però ho deixarem aquí!!
Bé, ja veieu l'estat amb el que vam acabar... però les vacances han anat molt bé i amb el nou curs i un descans de tres setmanetes les coses es veuen millor. Hi ha moltes curses per fer i molts llocs per a descobrir. Així que: anirem a per ells!!

Bon curs a tothom!!

Les fotos i els videos us els penjarem més endavant.

Montse i Enric

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada