dijous, 26 d’agost del 2010

J-1

Eps!!!!
Ja som icí!!! A veure... anems a pams, que tenim moltes coses per a explicar-vos i poc temps... tant tranquils que hem anat aquests dies i ara se'ns acumula la feina.

Primer de tot el video de la sortida de la PTL...




Impressionant, oi???

Ara, ahir, vam anar a buscar els dorsals. Superb!!! L'organització i l'eficàcia de com agafar-lo...

Aquí com em marquen...

Un cop sortits i agafats els vals del bus... la foto amb el dorsal.

L'Isma fa la TDS i jo L'UTMB.
Al fons el Mont Blanc.

I un cop sortits... vam anar al Saló de l'Ultra i tot i que ja eren més de les 19h i ja era tancat vam poder-nos fotografiar amb en Dawa Sherpa, un senyor molt amable i proper.



I com no... una altra posta de sol.

Avui ens hem llevat amb la calma (relativa, ja que els nervis van per dins), hem esmorzat i hem anat a córrer. Després hem anat a buscar la samarreta de l'Ultra i hem decidit fer un joc de buscar tresors per Chamonix. I, vualà!!! a qui ens hem trobat??? Sabeu qui és oi???


Sí!!! el mestre Kilian. Passava molt desapercebut entre la gent i amb la seva humilitat que el caracteritza, ha parat i ha petat la xerrada amb nosaltres. Sobretot amb la Montse que, tot i estar molt nerviosa, ha estat una estona xerrant amb ell!!! Uns minuts molt xulos.. i sobretot, ens ha encoratjat i ens ha donat ànims per la cursa... Moltes gràcies Kilian i molta sort a tu també!!!!

El dia a acabat tranquilament passejant i fent-nos més fotos que demà us les penjarem perquè no tenim per descarregar-les aquí.

Pel que fa al dorsal ja sabeu quin és oi?? 3628 Doncs amb el dorsal i aquest link, podreu seguir la cursa. Heu de cliquar a la cursa UTMB i, després d'instal·lar alguns plug-in', a l'esquerra sortirà una columna i haureu de posar el nº de dorsal... avui el tema encara no està actiu: suposem que demà quan sortim ho activaran.

Apa doncs, a veure si podeu disfrutar com nosaltres!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada