dimecres, 23 de novembre del 2011

2a esquiada!!!

I quina esquiada!!!! Era dissabte 19 de novembre i el dia era "tremendu"!!! El pàrquing estava com si és tractés d'un dia d'esquí, però no, allà només hi havia gent de muntanya: esquiadors, alpinistes, raquetistes,... i algun surfer!!!

Mireu com estava el pàrquing...

I res esquís i cap amunt!!! Cap al coll de la Geganta, baixada cap al fons de la Vall de bacivers... una baixada suau però amb una molt bona neu... gaudint molt!!! Pells i un altre cop cap amunt, aquest cop per una canal cap a l'aresta del pic de la Dona, per a tornar-la a baixar! Aquí el video....



 Pujada un altre cop però ara cap a Bacivers... i baixada per una pala, que diumenge passat ja la vaig disfrutar!!! I ara cap al Bastiments, a on tothom està baixant per la cara nord!!! I tot pujant, veig un tros de pala encara sencera... doncs objectiu marcat i baixada espectacular!!! Molt bona neu, sense gent i gaudint, tot i que sé que per a tornar al cotxe.. em tocarà fer una petita pujadeta cap al coll de la Geganta... però val la pena!!!! Oi tant!!!
Resumint un dia amb moltíssima gent a la muntanya però que ha valgut la pena, i tot i contar un centenar de persones al bastiemnts... tota la ruta ha esta molt tranquila!

Aquí us deixem la resta de les fotos:

https://plus.google.com/u/0/photos/114981989186572975145/albums/5678174520838147393

I una vista general... res a envejar!!!!

A veure que tal aquest cap de setmana!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada