dimarts, 15 de novembre del 2011

Ha caigut la 1a...

...esquiada de la temporada!!!

després de tota la setmana mirant pel FB i a les web cams de les estacions d'esquí... diumenge va ser el dia!!! Vam treure la pols dels esquís. A les 9h del matí ja estàvem al Pàrquing de l'estació de Vallter i, no era l'únic!!!

Esquís posats a peu de pàrquing i cap amunt!!! El dia tot i ser lleig es deixa fer i al final de les pistes decideixo anar fins al coll de la geganta... i allà!!! Sorpresa!!! a la banda francesa feia un dia espectacular!!!! Doncs canvio els plans inicials i vaig cap al Bacivers, pic que coneixia però només de nom... doncs trec pells i a buscar la traça!!! Una baixada geladeta i curta per tornar a posar pells i seguir una traça de dies enrera que gent privilegiada, com ara jo, van poder fer ahir, divendres,...
Un cop al cim, fotos, xerradeta amb un altre esquiador de Vic i cap avall a gaudir d'una pala tremenda...làstima que duri poquet!!!
Pells i arepetir ara per una canaleta que encara ningú havia trepitjat! Tremenda!!!!
I ara cap a Bastiments. I tot i que el dia es tapa una mica la traça fins al cim és molt bona i fàcil de seguir. Aquí us deixem el video de l'arribada al cim:

D'aquí encarar la darrera pala que baixa a les Marmotes i d'aquí al pàrquing, gaudint d'una baixada més llarga i amb una neu boníssima. D'aquí queda una miqueta més de temps per tornar a pujar i baixar fins al capdamunt de les pistes....

Resum 1700m de desnivell positiu amb una neu tremenda per l'època. Bon inici.

Aquí el resum de les jornades.... no us perdeu les dues panoràmiques.

https://plus.google.com/u/0/photos/114981989186572975145/albums/5675347153503586449

Apa, a veure si l'aigua que cau a muntanya és neu!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada