dilluns, 20 de febrer del 2012

Dos darrers caps de setmana

Després d'uns dies de silenci al bloc, tornem a enganxar-nos...
Aquest cop per a fotos i poca cosa més ja que l'altra cursa de les curses que teníem amb en lluís, l'Open vall Fosca va ser anul·lat el diumenge passat per manca de neu i tot i les nevades de la setmana... res de res. De moment, la part positiva, que ja estem apuntats per a l'any vinent i ja no haurem de patir per si ens quedem fora... millor buscar el costat positiu, oi?
Doncs res, l'estreno del nou equip, per Masella i avui al 9creus.


Tot i el vent i que s'ha de caminar una mica, es puja bé. Un cop passat el rètol del camí del 9Creus, ja es poden calçar els esquís, però s'ha d'anar per damunt del riu i esquivant, fins i tot aigua...jeje!!! Això ho fa interessant i entretingut... mai trobes la muntanya igual que el dia anterior... i quan s'arriba el desviament del 9 Creus i 9 fonts, el riu ja està molt més cobert de neu ventada i pujant trobes molts tipus de neu. D'aquí fins al cim esquí i més esquí amb neus diferents i al cim molt de vent i fred.
La baixada molt interessant perquè m'he estrenat amb els nous esquís... semblava un ànec fora del seu lloc natural... entre els canvis de neu constants i els esquís tant lleugers i les botes tant flexibles... bé, serà qüestió de seguir treballant.

I el cap de setmana amenitzat per una gran escudellada a Queralbs... IMPRESSIONANT!!!

Aquí us deixem un recull de fotos:
https://plus.google.com/u/0/photos/114981989186572975145/albums/5711347454311788273

Bona setmana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada