diumenge, 7 d’abril del 2013

55è Ral.li del CEC


Dissabte 5 d'abril, després del CAU, faig via cap a Piera on ja m'esperen la Beth i en Lluís per dinar. Una macarronada espectacular, abans de fer una visita ràpida a la finca, aparcar la furgo sortir pitant cap a Salardú.
Amb tres horetes ens hi plantem i agafem el dorsal, ens trobem amb el Dsavid, la Marta, l'Òscar i la Montse i arribem bé brifing.... Això si fora cau una nevada espectacular!!!


Canvien l'itinerari, per no perdre el costum en aquesta temporada, però tot i no ser molt tècnic té molt bona pinta i amb el paquet de neu ue està caient i la bona meteo que pronostiquen.... Esperem que així sigui i rematem bé la temporada de curses d'esquí.
Marxem a l'hotel La Abuela, a Viella, hotel que ens han recomanat el David i la Marta. Simplement un reducte impressionant, on cada racó és una sorpresa! Les habitacions, l'ambient, l'atenció i el menjar molt bons,... Per recomenar i repetir! Merci nois per la reecomanació!


I després d'un agradable sopar ens retirem a dormir, ja que dmà el desperrtadors sonarà a un quart de set!

I després d'un dormir curt però reparador... L'hora de llevar-se!!! Com un autòmat em vesteixo i cap a esmorzar!!!
Ens plantem al pàrquing de Beret a les a 8h amb un dia espectacular i un mantell de neu impressionant! Però quan diem impressionant...ens quedem curts, ja veureu les fotos ja!
Protocol d'esquís, pells, botes i a escalfar.
8:55h control d'ARVA, 9h sortida molt puntuals!!! I a apretar!! Aquí la gent ha sortit amb el punyal a la boca...:-)
Fem la 1a pujada de 400 m amb 35' aprox. pells fora i a gaudir!!!!! Una neu, quina neu!! Baixem molt bé i ràpidament arribem al 2n canvi i encarem la 2a pujada de 500m amb pujades molt llargues i suaus. Total que arribem adalt amb 1'15h i al 4t canvi, que també era el tall amb 1'45h des de la sortida, aribem amb 15' d'antelació i cap amunt falta gent.

3a pujada de 500m on la primera part són pel mig del bosc, amb convergències molt xules i seguides. Una 2a part més suau i una 3a amb unes convergènciess molt directes!!!
A dalt en Pere ens anima i ens informa de l'estat de la baixada: 400m entre el bosc, xulíssima!!!
I encarem la darera pujada, els 500 darrers metres d'ascens per un llom amb molt bona neu i traça.. Anem adelantant equips fins i tot al darrer canvi!!!


Només ens queda una baixada molt planera on baixem en traça directa fins a l'arribada.... On ens espera la Montse i l'avituallament reparador!
Al final 3'27h, 12ns a la general i un itinerari de 2050m positius i uns 20km. Més info



I, tot i que s'han acabat les curses, hi ha neu per dies... Si més no, la zona dels voltants de Baqueira i el massís de la Maladeta, estan carregats i amb ganes d'esparracar les seves pales. Per tant, ja sabeu que ens toca!!!


Bona setmana i aneu contant les hores per a gaudir d'un nou cap de setmana.

4 comentaris:

  1. Molt bé, no? Molt bon final de temporada!! Ara a esparrecar pales, jejeje

    ResponElimina
  2. Molt xula la crònica. Ens ho vam passar molt bé, no només a la cursa, doncs vam estar molt a gust fent la tertúlia al sopar. Un bon final de temporada de curses.

    ResponElimina
  3. L'Oscar i jo farem alguna sortida, ja us avisarem...

    ResponElimina
  4. Molt bó el resum del cap de setmana. Vam gaudir de la cursa i la companyia de tots plegats. Repetirem!!!

    ResponElimina