dimecres, 26 d’abril del 2017

XXI Trofeo Mezzalama

El dijous 20/04/17 a les 17'30h sortim de Barcelona, després que en Pere i en Lluís em pasin a buscar... i carretera i manta fins que a les 23h parem a Valance a dormir.

A les 8'30h de divenddres ja estem en carretera i a les 13h, aproximadament, ja estem a Valtournenche per a recollir els nostres dorsals i els de l'equip del Jaume, Marc i Willy.



I ja marxem cap a Cervinia on ens instal·lem a l'hotel, dinem i en Pere i jo anem a estirar les cames gaudint de les vistes i d'esquiar als peus del Cervino!!! Quina passada i quina gran sensació.




I ja cap a les 18h ens posem a fer el tetris de les motxilles!!!


Tot això a dins la motxilla!!!! I com ho fem???



Sopar i a les 22h ja estem dormint.

Despertador a les 3.20h i a les 3.30h ja estem esmorzant!!!

Hem sortit a les 5'30h puntuals corrents pel centre de cervinia.


Mig km i de seguida hem anat a buscar les pistes des d'on hem encarat les pistes més directes per arribar al coll del breithorn. 

El tall aquí estava en 3h per fer 1800m+ en uns 12km.... Bufffff hem arribat pels pèls. Ens han sobrat 5'!!!!
Aquí ja ens hem encordat i ja lligats hem anat a encarar el castor, cim culminant de la cursa amb 4200m.
El dia ha estat radiant però al castor hem arribat abrigats amb plomes i els pantalons d primaloft. Sort q feia sol... Perquè sinó...

D'aquí, i després de fer moltes cues, hem enfilat la baixada caminant fins al plató on ens hem pogut calçar els esquís i, després d'unes quantes rebolcades hem arribat al 2n tall: aquest encara més apurat ja que per sort nostre l'han allargat a 6'15h i hem entrat en 6'12...
I enfilant cap al nasso del lyskam. Una pujada suau però que se'ns ha fet molt llarga.

Grampons, q per aquesta cursa havien de ser de ferro pel gel q ens trobaríem i així ha estat: la pujada al nas del lyskam dreta i directa per un gel brutal q amb els grampons d'alumini s'hagués patit O, simplement no haurien servit de res.

Baixada caminant fins la base oriental i una baixada més lligat fins al refugi situat a 2600m i d'aquí cap avall fins al poble de Gressoney, on hem arribat caminant/corrent amb 11'14h.
Molt contents del dia i de com ha anat tot




Després d'un viatge que es fa moooolt llarg fins a Cervinia amb bus dutxa i pizza per a celebrar-ho amb els companys!!!!


I diumenge com no en tenim prou... Esmorrzar fort i Telecabines fins al Plató Rosa a 3500m i apa, cap amunt!!! Que no n'hem tingut prou!!!


Anem fins a 3800m on ahir estava el 1r tall i d'aquí al Breithorn de 4164m. Una pujada sense molts problemes tècnics que fem fins amb esquís fins al cim, sense presses però sense pauses.. que hem de tornar a casa!!!
Un cop a dalt, buffff quina passada: vistes sobre Zermatt, sobre Cervinia i un 360º amb Castor, Pollux, Monte Rosa, Cervino, i un munt de muntanyes i serralades que costaria enumerar..




I després d'una baixada de 2400m negatius... se'ns acaba el temps. Dutxa i carrretera i avall!! Una mica abans de les 15h sortim de Cervinia per arribar a casa cap a les 24h, després d'unes paradetes per menjar, aliviar la bufeta, carregar de benzina; cua per creuar el Túnel del Montblanc... cansats, però molt contents!!!!

I per a més imatges...





Fins la propera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada