dijous, 3 de novembre del 2011

Pont de Tots Sants 2011

I aquí estem un altre cop actualitzant les nostres activitats!!!
Per començar el pont vam sortir amb BTT a descobrir nous camins (murs per arrossegar la bici) i gaudir dels colors de la Tardor. Vam sortir de Ribes i vam anar tirant fins la cota 1500... no vam arribar al nostre objectiu però vam al·lucinar amb els camins, els colors del bosc i de la baixada!!!! I tot i que el dia amenaçava tormenta.. ens en vam salvar!!


El diumenge vam quedar amb el Dídac i la Sandra a Vallcebre i amb la resta (Nacho, Didi, Montse, Eva i Enric) vam fer i gaudir de la Ferrada: que dir: doncs que està molt imolt ben equipada!!! Un deu als nois dels imparables.... el tema: que com és nova i és tant aprop, hi ha moltíiiiiiiiiiiiiissima gent!!! Però es disfruta!!
Aquí l'equip al final de 1r tram i els colors de la tardor:



Estan acabant d'equipar el 2n tram i intuïm que també un 3r... esperarem a veure q tal!!!

El dilluns vam dedicar el matí a caminar per la zona de les Roques de tot lo mon i a investigar la zona per un camí equipat per al·lucinar!!! Qui ho diria que hi ha allò en aquella zona... mireu, mireu les fotos!

I dimarts de tots sants, vam aprofitar les poques horetes de sol que hi va haver per escalar i descobrir una zona d'escalada molt petiteta però que paga la pena anar: Batet. (mireu aquest blog, parla de la zona i d'altres zones d'escalada http://escaladaripolles.blogspot.com/)
És zona d'hivern, ja que hi dóna el Sol i a l'estiu és qüestió d'anar-hi per la tarda quan el Sol ja cau...

Bé aquí us deixem el reportatge sencer, tot esperant l'edició del video del pont! Ja us informarem!

https://plus.google.com/u/0/photos/114981989186572975145/albums/5670746486840182657

Salut i muntanya!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada