dimarts, 7 de maig del 2013

Pic de l'Infern i Puigmal

Dissabte 4 de maig, després de dormir poques hores agafo el cremallera amb en Pere, l'Albert, en Marc i en Beto, direcció a Núria amb una idea inicial però que canviaria en el transcurs del viatge en cremallera, ja que en Pere, després de Xerra amb en Xevi i en ep, ens presenta el nou itinerari...

Sortim amb els esquís als peus direcció al 9 Fonts, però de seguida ens els treiem i anem amb els esquís a l'esquena fins a l'encreuament. D'allà ja no ens treurem els esquís fins que tornem a aquest punt.

Enfilem cap al coll de Nou Fonts, amb un dia i una neu molt i molt bones.



I amb un Puigmal al fons imponent!



Després des primers 600m positius iniciem una baixada curta però molt directa cap a la vall de la Valleta. Posem pells i enfilem cap al Pas del Porc.


Una canal curta però intensa. Molt xula.


A dalt i després de fer un mos, l'Albert tira cap al Nou Creus i cap a Núria i la resta seguim cap a Carançà i d'allà flanquejem la carena que baixa del pic de l'Infern per encarar la seva Cara N, que presenta una molt bona condició per a deixar-se fer. En xevi i en Pep ja són a dalt, quan nosaltres estem a la base.


La nostra canal... la de l'esquerra. Xula eh??  Després de pujar amb un sol abrassador... fem cim!! Impressionant, perquè el dia és molt bo i a més no fa gens de vent.


Després de les fotos de rigor i veure que l'avancadilla ja està a punt de coronar el Nou Creus, decidim baixar per la pala que baixa cap a l'estany Negre. Buahhhhh!!! Una passada. La cirereta de la volta d'avui!!!!
D'aquí només ens queda pujar al Nou Creus i baixar cap a Núria. Una volta molt i molt xula... que ens ha sortit amb 6'30h i 1800m de desnivell positiu i uns 20km. una volta molt i molt recomanable.


Aquí us deixem les Fotos de l'excursió!!! Molt xules, jeje no és per res...

Diumenge 5 de maig.
Avui el dia és lleva igual de bo i amb l'Eva decidim fer un Puigmal. Així que cemallera de les 7'50h i ens posem a caminar a les 8'30h. Caminem una mica amb els esquís a l'esquena. Concretament fins l'embut. D'allà ja no ens treurem els esquís fins la tornada... La neu i el dia, impressionants una altra vegada.



Fem la pujada xino-xano i ens plantem al cim amb un bon ritme...


...I s'ho ha valgut perquè a la baixada ens trobem una neu tremenda... però tremenda vol dir tremenda!!! jeje



En definitiva... un cap de setmana memorable i amb una neu fantàstica... a veure si aguanta fins al cap de setmana que ve.

Vagi bé la setmana!!!!

1 comentari:

  1. Home, podries dissimular una mica, i posar per exemple... un cap de setmana gairebé perfecte!! jeje

    ResponElimina