dimarts, 25 de juny de 2013

Sant Joan 2013: GuaraArriba Sant Joan i,en teoria, l'estiu!!!!! I nosaltres cap a Guara a fer Barrancs

Diem en teoria perquè quan sortim de Barcelona el divendres de calor, el que és diu calor, calor... enfa ben poca... i quan arribem al càmping de Panzano, ben abrigadets per a sopar tots plegats a la terrasseta...Després d'un sopar lleuger i endreçar les coses... marxem a dormir cadascú al seu bungalow i ens citem a les 8'30h per esmorzar.

Dissabte 22 el dia es lleva radiant... però fresc. Esmorzem i ens anem a fer el Formiga que ens queda a menys d'1km i serà una bona entrada per aquests dies. I aquíens teniu a tota la grupeta disposats a començar!!!L'accés i el Barranc molt recomanable... Ens hi trobem gent però res dels eembusos de ple estiu. L'aigua està fresca, mllor dit freda, però anem avançant i gaudint a bon ritme.I després de dues horetes de barranc i  molt contents... anem al càmping a fer una bon dinaret, migdiada i relax, tot esperant l'hora de sopar....Diumenge 23. 8'30h, esmorzar!!! I esmorzar amb ganes perquè el dia es presenta llarg!!!! farem la integral de Balced: Oscuros i Estrechos. Tot un repte!!! Tècnicament no molt difícil però exigent a nivell físic perquè són 7km de barranc i molt de pateo!!!!


Després de fer la combinació dels dos cotxes, obligada, ens podem a caminar a les 11h i a la una ens posem ja en matèria, després d'haver fet tota l'aproximació i un gran tram de riu caminant!El tram d'oscuros, comença amb un gran caos i després s'anima amb un gran cabal, donat que el barranc s'estreny molt...


Després de hora i mitja d'Oscuros, el barranc s'obre i cmencem una llarga caminata barranc avall a trobar l'inici dels estrechos... és una mica feixuc i es fa llarg i pesat... però després d'aquesta pausa, s'inicia el tram més aquàtic i divertit del barranc.


I amb els ràpids... avancem un munt!!! Ja ens tocava, perquè començàvem a odiar una mica aquest barranc (per molt xulo que sigui!!!! Una cosa no treu l'altra!)I, com tot, allò bo s'acaba i ens queda encara una hora, hora i mitja més de caminata... fins al final trobar la furgo!!!! Yuhuuuuu han estat gairebé 9h d barranc!!! poca broma.... amb el Nacho anem a buscar el seu cotxe i a les 21h ens plantem al càmping i una barbacoa completa ens recupera al 100%!!!!

Ja només ens queda dilluns de Sant joan, que després d'una nit que se'ns ha fet més curta del que haguéssim volgut, a les 8'30h ens plantem a esmorzar... per no perdre la bona rutina.
I per tancar aquest periple Barranqueru, acabem amb el Gorgonchón!!!


Un barranc curtet ideal per a fer-lo en una matinal... Tot va molt bé fins que just a l'entrada veiem a uns belgues que es retiren per la gran quantitat d'aigua... amb tot, nosaltres ho avaluem i, com ja l'havíem fet, el veiem bé i ens hi fiquem!!! Un barranc molt xulo i molt, molt estret!!!Una cucada de barranc per acabar 3 dies molt intensos!!!

Amb això donem per inaugurat aquest estiu... que esperem que acabi d'arribar algun dia d'aquests!!!!

Totes les fotos i videos:

https://plus.google.com/u/0/photos/114981989186572975145/albums/5893137001158222305

1r sifon del Formiga: https://www.youtube.com/watch?v=sm7NtR5L6Mw
2nsifon del Formiga: https://www.youtube.com/watch?v=ae5xkVMW1fA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada