dimarts, 2 de juliol del 2013

Darrer cap de setmana de juny de 2013

Doncs arrenquem les vacances d'estiu!!!!! yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!

I es presenta un estiu intens amb ruta, campaments, curses... i desconnexió!!

De moment el divendres 28 de juny enfilem cap a Queralbs i després d'una hora i mitja de treure males herbes... aquest és l'aspecte del nostre hort!!


Dissabte ens dividim: la Montse baixa cap a Ribes per fer unes compres, sobretot de planters i jo tiro cap al monte a entrenar... i a la tarda puja en Coco i, després de 3 anys, coneix casa nostra.... fem una passejada, sopar i a dormir... tot i que la Montse es queda fins a altes hores seguint el concert de la Llibertat...

Diumenge anem cap a Malanyeu a fer aquesta via


La zona d'escalada és molt xula... però per anar-hi des de Queralbs, bufffff!!! Moltes corves , pocs km i 1'30h de viatge... i repetim a la tornada!!! Però la zona val molt la pena. El lloc és solitari i és, més aviat, una zona de tardor, primavera i hivern, però com es orientació sur a l'estiu el calor apreta (però com aquest estiu encara no s'ha decidit a arribar, passem mb el dia).

El pedraforca ens presideix i la via es fa fàcil. Són tres llargs molt agradables i que es fan bé.

Aquí les fotos.

Dilluns decidim quedar-nos a queralbs i baixem a la nit després d'haver anat cap a Torreneuels i baixar amb la Montse trotant des de Núria. El dia s'aixeca molt bo però arribem a casa una mica mullats degut a una gotellada curta però que ens ha enganxat!!

Soparet a casa l'Isma i la Marina i donem el tret de sortida a la setmana prèvia al campament Erill la Vall 2013.

Seguirem informant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada