dilluns, 7 de març del 2016

Cap de setmana 5 i 6 de març: tornem a la Vall de Núria

Després de fer una intentona pels volts de Nadal, no he anat a la Vall de Núria més que per fer la Crono Núria i... gràcies.

Però aquest cap de setmana, tot i el mal temps, ens hi hem acostat.

Dissabte 5, hem sortit del Santuari amb un dia radiant,



però ja a la pala del 9Fonts el dia s'ennuvola i ja no s'obrirà més.
Pel que fa ales condicions de la neu, trobem neu continua fins a uns 50m del cim.



Un cop a dalt, l'Albert i en Josep decideixen tornar al Santuari, i amb en Pere baixem cap a l'Estanyet, caminant una mica i després una baixada amb neu pols i crosta, gaudint molt i buscant una petita canaleta.


Un cop a baix posem pells i pujem al coll d'en Bernat i d'aquí carenejant fins al cim del 9Fonts un altre cop. Tot i que els darrers 100m els tornem a fer caminant.


La baixada ja per la canal per la que hem pujat, amb neu de tot tipus, disfrutant!!! Un cop al pont de l'Escuder hem de trampejar molt pq la neu ha desaparegut en 2 hores molt i molt ràpid. Tot i que podem arribar al Santuari amb els esquís als peus.



Video


Diumenge hi tornem!!!!

Avui el dia és molt lleig, neva, fa fred i bufa unes ràfegues de vent, més que considerables.
Ha nevat durant tota la nit i decidim anar a fer el 9 fonts un altre cop ja que sabem en les condicions en el que ens el trobarem. Ens costa remuntar fins al cim, pel paquet de neu però també pel vent que fa.... no fem cim, per les ràfegues i quan som a 100m del cim treiem pells i a gaudir de la pala!!!!! Buahhhh brutal!!! Neu canadenca!!!! Ja tocava!!!!

Desfem el camí fins al pont de l'Escuder i decidim fer un 9Creus. Patim el mal temps però val la pena per fer una altra baixada d'escàndol..... avui si, sense problemes fins al Santuari.

Un bon cap de setmana!!!! JA tocava!!!



VIDEO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada