dijous, 24 d’abril del 2014

Setmana Santa 2014

Diumenge 13 surto a fer un 9creus mooooolt tranquil i al final cauen 2 baixades molt bones: una per la pala de l'esquerra i l'altra per la dreta de la pala central del cim.
Es nota el dia d'ahir....


Dilluns, ja una mica més recuperat i amb un dia espectacular, cau un 9fonts amb la seva pala i la pala del davant...al baixar-les i gaudir-les i tenir temps fins al cremallera, faig la 1a canal que hi ha pujant al 9creus.
Una gran jornada amb 1400+... No està gens malament pels dies que està fent i la neu que queda...


I a la tarda anem a fer d'espeleòlegs a la Cova de Rialb.


Dimarts s'aixeca igual per tant... Tornem cap amunt!!!!
Avui cap al 9creus i d'aquí baixo per una canal que ja tenia calada de feia temps cap a la vall de Coma de Vaca. La neu primavera es deixa esquiar molt bé fins al torrent de Fontnegre. D'aquí enfilo cap al coll del mateix nom, per un forn que em fa caure les gotes de suor
La baixada per la canal amb una neu molt bona fins arribar al tub i d'aquí a buscar-se la vida per buscar la neu i no treure's els esquís!!!
Una bona jornada!!


Dimecres també s'aixeca boníssim...així que al 9creus falta gent!!! Avui segueixo l'evolució d'una petita esquerda que s'està formant i baixo per una pala que encara aguanta...
Avui ja ha tocat treure's els esquís 3 vegades perquè el sol ja apreta i ha fos molt ràpidament, però que segueixi així molta dies!!!


I sense adonar-nos ja estem a dijous!!!
Un dia multiactivitat. Pel matí ve mon germà i marxem a posar la seva 29 a prova per camins d'alta muntanya...jejje. Sortim cap a Ribes, pujem a el Baell i d'aquí al refugi. 700m + d'una tacada!!!! Fem la paradeta a una flnt per reposar forces i gaudir de les vistes al Taga i la Vall de Ribes.


Ens abriguem, que tot i fer molt bo, l'aire és fresquet!!! I avall!!!! Passem per Campelles i pel camí del búnquers, baixem directes a Roques Blanques.
D'aquí, per carretera, a Ribes i encara ens animem a pujar a Batet i baixar per un cinet molt i molt xulo!!!

Perfil

A la Central ens esperava un picnic per estrenar el regal de la Montse. Amb en Quim,l'Anna, i companyia. Bona manera d'omplir el dipòsit!!
Cafè i estona al sol per acabar de recuperar...


Divendres, faig un 9creus perquè no em posi falta. La calor ja ha fos molta de la neu i ja toca treure's els Esquís... Però poc per l'època en la que estem i els dies estouencs que hem tingut.
De baixada em trobo amb la Montse que feia de Felix observant els isards.


A la tarda, anem a què m'ensenyi i em porti pel Camí de les Centrals des de Rialb a Ribes. Molt xulo i molt recomanable....
Un dia rodó!!!

Dissabte puja el Coco i , juntament, amb l'Albert i en Marc anem a fe un 9creus (no fos cas!!!) i baixem per una canaleta que surt just del cim, que vaig provar dimarts... Bé, fet i fet acabem fent la mateixa volta que dimarts. Amb un dia radiant i dues baixades amb neu molt diafrutona. I que no deixa indiferent a tot un Coco!!!


I diumenge... A descansar perquè ens cau un aiguat que el millor és aprofitar per llegir i a la tarda sortir a pasdejar una mica aprofitant que no plou. I quin canvi de temperatures.... Winter is coming???

La Mona!!!! Ja ha arribat!!! Ohhhh!!! Perquè s'acaben els dies de vacances però bé perquè ens estrenem de padrins d'en Marc!!!!


I a la tarda... A seguir exercint de padrins a casa l'Emma!!!

Totes les fotos aquí.

A per l'estiu!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada