dimecres, 23 d’abril del 2014

Skimarathon; La Molina - Vallter

Ja és dissabte 11 d'abril!!!
Buff, quina setmana més llarga... Mails, trucades, ara si, ara no.... Però al final trucada divendres a la nit i quedem ja a les 5'15h per sortir de casa d'en Pere, on enfilem cap a Ribes i la Collada de Toses, d'on sortirem finalment.
Preparatius de rigor. En Jaume i en Víctor en porten els dorsals i encarem ja cap a la sortida. Xerrem una mica amb els participants... 3,2,1,... Sortida!!!!




sortim amb bambes i, després d'una finta, comencem a pujar a buscar la carena direcció al Pas dels Lladres, el capdamunt de les pistes d'Er Puigmal i d'aquí cap al Puigmal.
Els 4 primers kilòmetres passen ràpids, ens posem les botes i ens rexullen les bambes, tot i que encara fem un tros més caminant.
Posem esquís!!! I fins al Puigmal, tot i buscar molt i molt la neu, ens anirem treient i posant els esquís bastantes vegades.....






Arribem al cim amb 2'50h i d'aquí baixem molt bé i ràpid fins al final de l'embut on ens hem de descalçar i anar caminant fins a les pistes de Núria on arribem amb 3h. Al Santuari ens espera la Montse i un bon avituallament.

Fotos montse

Menjem i ens hidratem bé i enfilem cap al 9creus. En Pere marca el ritme.





Sabem el que ens queda per davant... I això és bo...o no!! El dia acompanya i anem femt via. Amb una hora més ens plantem al cim. Ens animen i d'allà baixem una mica amb pells i ja amb els Esquís a l'esquena, anem fins al coll de Tirapits, on amb una baixada amb neu molt canviant i enganxosa ens deixa al peu de la darrera pujada fins al Bastiments, que es fa jna mica llarga...però ja la tenim!!!
Molts crits d'ànims dalt del cim de la claca que s'ha portat en Pere. Treiem pells i baixada cap al capdamunt de les pistes de Vallter.
Encara quedarien els darrers crits d'ànims d'en Nacho i en Dídac que ens esperonen al final de la canaleta que baixem.

D'aquí ja baixada per pista fins a la línia de meta.
Al final 23ns amb 5'49h 2800m+ i 2400m- i 29km. Una gran Travessia on hem disfrutat i gaudit molt i el temps ens ha aguantat fins al final.
Una gran cursa que esperem que tingui molt recorregut i s'arribi a convertir en clàssica. Potser com una Adamello, que no la conec però la deixen molt i molt bé.






Perfil cursa i recorregut




Recull de fotos i més que n'aniran sortint.....

Fotos de la cursa

Video de la cursa



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada