dimecres, 1 d’agost del 2012

actualització.Mes de juliol


Molt bones a tothom!!!!!
Tot i que vam dir que no deixaríem el bloc tant aturat… la realitat ha esta una altra diferent, ja que ha plogut molt (tot i que és una manera de dir, ja que ja ens agradaria que hagués plogut molt!!!!) des de la darrera actualització.

De fet ha passat un mes i mig… i potser ara seria una mica feixuc explicar-ho tot. Així que farem un breu resum i si visiteu el Bloc de’n Nacho, completarem les diferents activitats.

Aquest mes ha estat un mes de final de feina, enllestir notes i campaments. Pel que fa a les sortides i entrenaments: s’han anat succeïnt..alternant el córrer amb la Bici o el nedar (per cert, vam acabar la temporada de natació fent una sessió d’una horeta nedant al front marítim de Barcelona que va deixar molt bon regust, a nivell de sensacions, perquè el sabor a salat!!!!!!puajjjjjjjjjjjjj!!! jeje).

I del 6 al 22 de juliol vam anar de cuina i intendència al campament de l’AEChampagnat a Queralbs... grans dies, amb molt bona companyia. Al web hi trobareu les fotos (potser de cara al setembre estaran totes que ara hem tancat per vacances!!!).

I pel mig, exactament el diumenge 15 de juliol, fem cap a l’Olla de Núria. Ja havia fet la 2a edició,quan es feia a l’octubre, sinó recordo malament, i que es va haver de suspendre per molt mal temps. Aquest cop va ser diferent... amb un dia radiant, però amb tramuntana, que feia que la sensació de fresca fos força accentuada, a les 9h del matí es donava el tret de sortida. Amb molts corredors i molts seguidors, com no amb els fans número u entre ells!!! Començava la cursa donant una volta al Santuari de Núria, cosa que feia passar per un pas estret i es feien cues (una badada per desconeixença per part meva, ja que això va fer que perdés una mica de temps...) i la 2a passada pel pont ja pujàvem per la pista de debutants direcció al Pluviòmetre. Vaig sortir bé però moderant i reservant, ja que coneixia molt bé el recorregut i era llarg. L’objectiu: fer 4h!!!
Una mica abans de creuar el riu, just abans del pluviòmetre, enganxo als Ràngers i les Guies del nostre Agrupament, que anaven cap al Puigmal... 1r els animo jo, perquè anaven tant concentrats que no em van veure...i acte seguit esclaten amb crits i cants que fan que aquell tram el faci volant (sort que els vaig enganxar en un tram més o menys pla, que sinó!!!). perquè després diguis que els ànims no fan efecte....
Passo pel pluviòmetre amb 43’ i arribo al Puigmal amb 1’03h. Vaig molt bé i uns 7’ menys de temps del que havia fet en els entrenos.... Entre els ànims dels nanos i el tram final del Puigmal que estava a rebentar de gent i senyeres... et dóna ales!!!! Per cert, potser les comparacions són odioses... però no trigarà gaire que tindrem en el Puigmal el nostre Aizkorri!!!
Aprofito la baixada per começar a córrer després de molta estona caminant i arribo al coll de Finestrelles 10’ més ràpid que els meus càlculs. Aprofito el replà abans d’arribar al Finestrelles per beure i menjar i amb 1’40h arribo al cim. Fa fred i vent, però aguanto sense posar-me el tallavent; amb la samarreta i els “manguitus” vaig bé.
Baixo i pujo al Noufonts, baixo ràpid i passo pel coll de Nou fonts amb 2’22h... Impressionant!!! Encaro la darrera pujada forta i d’aquí al Noucreus... aquí veig que el meu objectiu està més que superat i em canvio la fita: a acabar en 3’30h!!!Som-hi!!!!
Inicio un tram que m’agrada, del Noucreus al Pic de l’Àliga.. i vaig molt lleuger de cames i pujat de moral... tant que al Font Negre (2’57h) una mica més i no passo el xip!!! Arjjj no es pot abaixar la guàrdia!!!
I ara si!!! Baixada a sac fins al Santuari!!!! Disfruto baixant,tret del tram de la pista, en teoria blava a l’hivern, de les Creus!!! Hagués pagat per uns esquís!!!! I d’aquí a l’arribada a aguantar!!! Fotos i crits de l’equip i arribo amb 3’21h, en 88a posició de 552 sortits aquest matí!!! No està gens malament.... un dels millors resultats!!! Jeje





Fotos i reportatge hauran d'esperar que el wifi d'aquí no dóna més!!!! jeje

I des del 25 de juliol... a entrenar aquestes quatre darreres setmanes per arribar el millor possible a l’UTMB a veure si la podem liar una mica!!!!

De moment ahir, diumenge 29, des de Queralbs sortim direcció Serrat, d’aquí al Pic del Cerverís (no sense encigalar-me un parell de cops com cada cop que intento pujar per aquesta vertent..) i d’aquí seguim tota la carena fins arribar a l’encreuament de la Collada Verda. Una ruta que feia temps que pensàvem i mai fèiem i realment molt xula i, pel mig, uns 12 voltors cruspint-se a una vaca morta quin espectacle!!!!
D’aquí fem via cap al Puig Estela i caranejant fins al Taga i baixar a Ribes. Total: 5’30h, 35km i 6000 m acumulats... no està malament per començar no???? Sort que a Ribes venen la Montse i l’Eva a buscar-me perquè realment em feia molt mandra pujar fins a Queralbs..jeje.

Pel mig, destacar el retorn dels Okupats després de 4 anys sense actuar!!! Va ser dissabte 28 a la festa major de Sant Esteve de Guialbes. I, tot i que es van fer esperar, va ser una hora de temes seus i algunes versions que van sonar d’allò més bé!!! Tot un repte superat amb escreig i que els prepara pel seu esperat retorn a la Plana de Vic: serà el 31 d’agost per la festa major de Santa Eugènia de Berga.

Per tot això... GASSSSSSS!!!!!

De moment les FOTOS que si hem pogut penjar!!!

1 comentari: