dimarts, 28 d’agost del 2012

Darrera setmana a Queralbs...i cap a Chamonix falta gent!!!

Doncs el títol no podria ser més explícit perquè aquesta nova entrega la fem ja des de la plaça de l'Eglise, a Chamonix, al costat de l'oficina de Turisme.

I això després d'una darrera setmana de tre sortides en bici: dues de carretera i una amb la BTT, i dues tirades, una de 4h dimecres i una de 6'15h dissabte. No ha estat malament per a rematar.... jeje. A més ens han visitat la Marina i l'Isma i hem tornat a sortir plegats com uns anys enrera on un per l'altre ens vam liar a fer aquestes "passejadetes"!!!


a partir d'aqui dissabte, després de trobar-nos a en Marc i la Muntsa abans de començar anem a apretar pel Balandrau, Estela i Taga i després de veure l'etapon de la Vuelta que arribava a la Gallina baixem a Bcn a veure com està la city!!!



 Compres i visites vàries i diumenge després d'acabar amb els preparatius per marxar l'endemà, anem a veure el final d'etapa de la Vuelta. Els veiem passar per la Guàrdia Urbana...


..i d'aquí fem un sprint per arribar a meta... i ho aconseguim!!! Quin carreron.... el nostre i el seu!!! jejeje

Idesprés de sopar amb el Dídac i la Sandra a dormir d'hora per sortir dilluns a les 7 del matí... carretera i manta cap a Chamonix! 9h després ens instal·lem al nou apartament, petit com l'altre però més parcel·lat, amb aventatges com tenir el garatge a sota i accedir al pis amb ascensor i les vistes ... però ens el trobem un mica brut, que pel que es paga!!!!!

I avui dimarts.... 45' de manteniment i passejades, ctxés i visites per Chamonix.

Per cert, on està la Montse???? jejeje



Quines ens posem???


Vistes des de l'Apartament!!



Ahhhhh!!! Una foto que marcava l'inici de les vacances però que fins avui no l'hem pogut penjar!!!



Apali!!!!!

Seguim en contacte

PD: les fotos
PD2: acabem de rebre un sms de l'organització amb la previsió de la carrera... Pluja i neu per sobre els 2000m. vent i fred. temperatures per sota els 5ºC. preveieu roba hivernal..... Poca broma!!!!! a veure si s'equivoquen!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada