dimarts, 27 d’agost del 2013

ja som a Chamonix

Diumenge després d'esmorzar amb calma, ens porten amb els típics cotxets elèctrics que van amunt i avall (ens enterem que valen uns 120mil CHF, quina barbaritat!!! No crec que el treballador de l'hotel s'ho inventéss...no???)







Total agafem el tren cap a Täsch i aquesta vas ser la parauña quan vam pagar el pàrquing!!!!!! Però el teníem super bé, això si!!! Jeje

Fem via cap a Chamonix però abans ens desviem cap a la vall de Saas. Arribem fins a Saas Grund i ja fem mitja volta perquè està tot emboirat i tampoc veuríem res.
El viatge fins a Chamonix se'ns fa més curt que a l'anada i ales 14'30h ja estem davant de l'oficina del lloguer d'apartament. Menjem alguna cosa i ens posem a llegir fins les 16'30h que ens comença a pujar la mosca al nas, ja que hauria de fer mitja hora que l'oficina hauria d'estar oberta i ni senyals de vida. Decidim anar a l'oficina de turisme per veure si en saben res. No en saben res però fan una sèrie de trucades i, deixant el nostre mòbil, diuen que si saben res ja ens trucaran. Després d'investigar per l'edifici de l'apartament baixem decebuts a l'oficina de lloger. I pam!!!! Està obert!!!!! Buahhhh!!! Ja estàvem mirant hotels....
Després de dir-li que ens ha fet patir, ens porta a l'apartament i,clar, després d'una setmana d'hotel....


Bé, si més no dormim sota cobert!!!

Dilluns ens llevem tard, hem de recuperar. Esmorzem els típics croassans au chocolat i anem a passejar per Chx.



El dia passa sense més fins a les 22h que anem a animar als màquines de la PTL que encaren 300km a fer en quatre nits i quatre dies... Com diria algú:"maquinoooootes!!!!!"
Tenim grabada la sortida però ara no tenim mitjans per penjar-la.



Avui dimarts el dia s'aixeca mig ennuvolat i decidim agafar el tren fins Argentiere i baixar caminant a Chamonix tot buscant catxés. I el dia es va tapant fins que arribem a Chx i comença a ploure fins a tal punt que deixem per demà la visita al saló de l'UTMB. 
Així que dutxa a casa, lectura i bloc ja que no deixa de ploure en tota la tarda.
Sopem i... Demà més!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada