dimarts, 20 d’agost del 2013

zermatt dia 1

Doncs aquí ens teniu un altre cop.

Després d'uns dies per Queralbs agafem el cotxe i carretera i manta.
Sortim diumenge a les 6 de Barcelona direcció Zermatt. Anem a molt bon ritme però abans d Montelimar unes caravanes fantasmes ens fan perdre molt de temps. Arribats a Valance ja tornem als 120 de mitja i tornem anar bé... Gairebé dues hores de carsavana ens fan perdre la xaveta...
Acabant l'autopista posem 20€ de benzina pensant carregar a bon preu a Chamonix....però no tenien benzina....oh!!!! L'acabem posant a 1,51a Argentiere....uns 5cèntims més econòmic que a Suïssa. Total que amb 8 h ens plantema a Chamonix. D'aquí a Zerrmatt només ens manquen 150 km.... Però trigarem una eternitat: 2,30h buahhhhhhh!!!!

Ja quan enfilem per la vall de Saas el camí se'ns fa més ràpid, tot i que el paisatge no és res de l'altre món; tot molt industrial i poc bucòlic pastoril.... I pam curiositat del viatge: la furgo arriba als 111111km!!!!! I q per molts més!!!!

Arribem a Täsch, darrer poble on pots arribar amb cotxe. D'aquí a Zermatt amb taxi o amb tren. Nosaltres agafem l'opció més "econòmica", el tren: 16CHF pujar i baixar.

Arribem a Zermatt, per fi!!! Ara només ens queda trobar l'hotel! I després d'una gran aventura ( q ja explicarem quan ens convideu a una cervesa de debò!!) ens instal.lem.
I com no entra el sopar... A sopar una pizza al primer lloc q trobem... I al llit!!! Buahhh ja tocava demà més!!!

De moment us deixem Mb un petit recull de fotos...

https://plus.google.com/114981989186572975145/posts/2dMDzJzqkmh

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada