dimarts, 20 d’agost del 2013

Zermatt dia 2: dilluns 19 d'agost de 2013

Després d'un son i un esmorzar reparadors marxem cap a fer un volt.

Avui com el dia no acompanya la idea és anar fins a Zmutt i pujar fins Staufel per, d'aquí, reconèixer la quarta pujada de la cursa fins a Trift.

Tot i els dubtes de seguir o no per l'espesa boira, seguim endavant i quan la boira s'aixeca ens deixa veure la cara Nord de Matterhorn. Tot i que un seguit de motius fan que no poguem gaudir de reportatge fotogràfic, ja que la càmera es queda sense bateria, la de recanvi està descarregada i el mòbil al tenir poca bateria no deixa fer fotos.... Arjjjjjjjj!!! Ens enrecordem de tots els sants i de fotos només les tenim gravades a les nostres retines... Això si: el GPS va bé i amb piles de recanvi per si les mosques, i trobem tres catxés.

La pujada fins a 2600m es deixa fer ara amb i ara sense boira.... Dinem i baixem cap a Trift. Baixada directa i d'aquí nosaltres baixem directes a l'hotel Edelweiss i a Zermatt.

Dia llarg 5,20h d caminata, amb 21km i 1700 m positius ... Això és mereix sessió de piscineta, sauna a 45°, dutxa de somni, sauna a 60°  dutca freda i sauna seca..... Com nous!!! Turime pel poble i a sopar unes ha,burgueses de luxe al Bubble!!!!

De fotos quan aribem a Barcelona i descarregiem les de la càmera....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada