dimarts, 5 d’abril de 2016

52a edició cursa Bassiero

Després d'intentar fer un reconeixement de la cursa dissabte i que la boira em fes tornar. Diumenge el dia s'aixeca com dissabte, amb una boira que no et deixa veure a un pam.S'endarrereix la sortida de les 8 a les 9, i al final sortim a les 9'15h.
Sortim molt bé i fins a una canaleta que hi ha després del llac de Gerber, anem a bon ritme. A la sortida, la boira desapareix i s'aixeca un dia radiant!!! Al mateix temps en Lluís pateix una mica fins al final de la 1a pujada. Pel mig ens trobem al Pere que ens esperona.

La 1a baixada en Lluís és recupera, i arribem al costat del refugi d'Amitges. El dia ara és brutal i ja encarem cap a la canal que ens deixarà a peu del cim del Bassiero.
Baixem amb una neu molt bona amb algun tram pla que ens fa remar una mica fins a la següent transició.
En aquesta enfilem per u a vall que ens deixa ben fregits de calor. Amb corda pujem fins al coll i baixem un tram fins a calçar els esquís i fer una baixada per bosc amb Banyeres molt xula i encarar la darrera pujada de 150m fins a la meta situada a la Peülla.Al final surt una cursa molt xula, per paratges molt aïllats i salvatges: 20km, 2000m+ i 4'01h.
Contents anem a esterri a dinar i fer el final de festa.

Molt bona cursa!!! I molt bona organització i feina de la UEC de Barcelona.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada