dijous, 7 d’abril del 2016

Skimarathon, La molina Vallter

Dissabte 26 de març a les 7'30h ja estem a la Collada de Toses, preparant els trastos per sortir i encarar els 31km i 2800m+ que ens sortiran.

Al final fem un equip de 3 amb en Lluís i l'Oriol Montero.



Sortim a les 8'45h de de darrera l'hotel. Comencem uns 40' a peu fins que ens posem els esquís uns 10' i tornem a caminar 20'. 




Ara ja a lliscar fins una mica abans del pas dels Lladres, que ens hem de descalçar uns 800m.
Amb 2'30h ens plantem al Puigmal i ha hem polit 18km i 1100+. La baixada és deixa fer bastant bé pel coll de l'esquerra i després anar a buscar el tub i l'embut... A partir d'aquí ja és un buscar-se la vida pel bosquet fins arribar al capdemunt de les pistes de Núria.
Aquí ens esperona la claca encapçalada per la Montse, amb en Jordi, la Maria, en Nacho, l'eva, la Mònica i l'elsa que ens fan trencar la monotonia i el silenci en el que anem.

Fotos

Mengem, bevem i carreguem aigua i sortim cap al 9creus amb 3h de cursa a l'esquena.

Fotos

El dia és espectacular. Fa calor. A mi m'agrada i vaig molt bé. Anem fent sense pausa per passar bé el tall adalt del cim.


Un cop allà, baixem una mica i ens tornem a descalçar per fer a peu el tram fins al coll de Tirapits. Flanqueig i avall. Enxufada fins a sota Bastiments, on posem pells i agafem un ritmillo bo fins el cim. A mitja pujada sentim els crits del Beto i l'Albert que ens fan el reportatge fins el cim.









La baixada la fem directes al coll de la Marrana. I aquí tenim la sorpresa del dia: posa pells i puja fins a marmotes!!!! Arjjjj, aquest regal no calia!!!!
Tot i que no puja gaire... Sobra!!!
Baixada per pistes (bastant mal marcada!!!) i meta!!!!
Amb la claca dels papes i la Beth, que ens fan el reportatge corresponent!!!
Al final contents amb 5'43h!!! Pas mal!!!






Ens canviem, dinem i.... Patam!!!! Podi!!!! Buahhh 3rs de màsters40!!!!
Molt contents, però alhora una mica decebuts pel tracte rebut ja que des d'organització se'ns diu que només tenen 2 medalles i 2 regals!!!! On s'ha vist!!!! Un cop que fem podi!!!! I si la cursa està oberta a equips de 3 també s'ha de pensar en què aquests poden fer podi, no????




Tornada a casa amb els de Queralbs, i temps per explicar la batalleta, dutxa (i sorpresa de cremada als avantbraços!!!) i a celebrar-ho amb la Montse, amb en Jordi, la Maria, en Nacho a l'Anna de ventolà!!!! Un bon final de festa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada