dilluns, 25 d’abril del 2016

La Patrulla des Glaciers

I arriba el dia!!! Dijous 21 d'abril de 2016.
Al final sortim de Barcelona amb la nostra furgo, a les 8'45h, sota una pluja brutal!!!!
Direcció Sabadell, pillem caravana i al final fem el canvi de trastos al cotxe del Jonathan i la Montse i a les 10h ja sortim direcció Figueres.
A les 12h, sense pluja, sortim de Figueres, amb la furgo amb en Xavi Guillaumes, la Montse, en Xavi Colomer i nosaltres 4.




El viatge discorre sense cap imprevist, tret d'una petita caravana després de dinar a l'alçada de Nimes.
A les 20'15h ens plantem a chamonix, sopem una pizza i anem a dormir a un hotelet, la Fleur du Neige.

Divendres 22, ens llevem a les 8h, esmorzem, fem les bosses per si allà plou i a les 10h sortim direcció Zermatt.
Deixem la furgo a un pàrquing exterior i resulta q és d'una empresa de taxis q ens pujen a Zermatt per 5€  (o francs suisos, q aquí fan l canvi 1/1, diga'ls-hi tontos...).



Parlem amb en Pere i ens trobem al pavelló per fer el control de material...






D'aquí anem cap a l'hotel, dino, una migdiadeta i cap a quarts d cinc ens posem a fer les motxilles, posar la goma a la corda,... Que se'ns fan les 19h i baixem a sopar, que anem tard!!! Jeje.


Vistes des de l'habitació de l'hotel



Material abans....

... i després, compactat, per anar a dins la motxilla(+ la corda!!!)

Passem a veure al Marc i l'Albert que fan via cap a Verbier. Orquestra militar.. Tot ready to go!!! Però al tornar a l'hotel decideixo deixar els milions i un pal de recanvi que havia pujat, al Marc i l'Albert... I al tornar a l'habitació una pubilla anglesa em diu que acaben de posposar la sortida a dissabte i que  les 9h comunicaran si es tira endavant o s'anula definitivament....




Doncs... A fer cerveses!!!! A totes aquestes, en Lluís, que ja venia tocat, té una rebrincada i pateix del genoll.
A veure demà que ens diuen... Però pinten bastos!!!!





Dissabte 23/04, sant Jordi, ens llevem a les 9h ja amb l'anulació de la Patrulla, en teoria per mal temps i risc d'allaus. Collons!!!! I això no ho sabien ja??? Han hagut de fer la pantomima com a l'ultra trail del Montblanc???


No acostumo a pronunciar-me gaire des del bloc i contra les organitzacions d'esdeveniments esportius i menys fets a la muntanya!!! Però crec que ens han pres una mica el pèl!!!
Si, sé que posar a gairebé 3000 persones  a 3600m és un risc. Però que no em diguin que tot un exèrcit suís no té recursos per fer un seguiment de la meteorologia i de l'estat de la neu.... I avisar-nos a tots els corredors que la cursa es posposa una setmana, com es va fer a la darrera edició de la Mezzalama???

Res que esmorzem, vaig a fer una passjadeta cap a Stafel i fer temps fins que els companys que estan a un altre hotel donin senyals per anar tirant avall.
La única neu que he trepitjat!!!


Al final, entre una cosa, laltre, el tren,... A la 18h enfilem cap avall. Després d'una petita volta per no passar per Ginebra i unes parades tècniques a l'1'30h passem per orange.
A les 4 de la matinada, després de passar 4 conductors, arribem a Figueres. Canvi de materials, despedides i cap a Sabadell.
Arribem a les 5'45h,  2n canvi de cotxe i cap a barcelona falta gent!!!

A les 6'45h em poso a dormir una estona i intentar fer passar el desengany (semblant al de UTMB) i a veure que tal d'aquí a dos anys.... 

I espero que no sigui aquesta la manera de despedir la temporada d'esquí de muntanya....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada