dilluns, 11 d’abril del 2016

58a edició Ral·li del CEC 2016


Divendres després de treballar sortim direcció Salardú per encarar la darrera prova d'esquí de muntanya de casa nostra: el Ral·li del CEC.

Arribem quan just comença a nevar... i al matí de dissabte ens llevem amb 4 dits de neu nova i un dia de ple hivern... i clar el dilema està servit,....


 Sortim del cotxe o no sortim!!!!!
Al final ens decidim de sortir i amb en Jaume, en Marc i en Willy anem a veure el que. Trobem les vanderetes de la 1a pujada i les seguim refent traces fins gairebé al cim del Tuc de Beret, que fem mitja volta pel vent que fa.

Baixem seguint les banderes vermelles fins al canvi on ens trobem en Pere i als companys del CEC i ens ajuntem amb ells per a resseguir les traces de la 2a pujada, sota una boira i vent força punyents, però amb una humitat alta que fa que la temperatura sigui alta.



Ja després d'aquest reconeixement ens retirem a dinar i a buscar dorsals, el detall de Millet per haver participat a 3 de les 4 curses d'equips i al brifing. Ens retrobem amb en David i l'Óscar, amb la Marta, la Montse i la Noa.


Tot i les males previsions es confia en una petita finestra i al brifing ens diuen que no serà el recorregut inicial però que en sortirà uun de 13km, 1700m + i 5 puujades amb la canal directe al Bacivers... pinta xulo!!!

Diumenge, el dia de la cursa, fa vent i fred... però en el darrer brifing ens diuen que tot segueix igual.




 Sortim, avui amb en Jaume Otero, i després d'agafar el ritme al cap de 10' em poso a tirar fins al Tuc de Beret. El vent que fa, tomba i et fa sortir de la traçada en alguns punts, però baixem bé i al canvi ens enterem que han tallat la canal per fort vent. decidim seguir una mica més forts la 2a pujada que la coneixem d'ahir. 

Baixem i ens enterem que només ens queda una darrera pujada, on intentem apretar més i ja la cursa es neutralitza a la 3a baixada, on s'hauria d'haver fet el canvi per la 4a pujada. 
Hem fet 1'38h en 8km i 1400+. No està malament per uns màsters 40 una cursa que s'ha convertit en un sprint pur i dur!!!!

D'aquí baixem neutralitzats pel bosc fins a Beret. Allà avituallament i la Montse que l'hem trobat una mica desubicada perquè calculava el temps del brifing...

Tot i el mal temps, un 10 per l'organització, l'itinerari i força per a ser copa del món l'any vinent!!!!
Allà estarem!!!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada