dijous, 19 d’agost del 2010

Avui dijous, 19 d’agost, a CHAMONIX FA SOL!!!!

El poble comença a fer olor de cursa... a les pastisseries han elaborat tot de productes referents a l’Ultra trail: medalles i medallons de xocolata, figuretes de corredors de xocolata, ens ha recordat una mica a les exquisideses que podem trobar a les pastisseries de l’Escribà a Barcelona!!!


Les banderetes...

...assenyalen el Mont Blanc!!!

Hem començat el matí, on el 50% de l’equip s’ha aixecat súper enèrgic, hiperactiu,... i amb ganes d’estirar les cames durant una cursa de 40-50min. L’altre 50% s’ha aixecat súper enèrgic a no fer res!!!!

Què tal un dia de no caminar??? Però ja ens coneixeu, i quiets, quiets, mirant-nos l’un a l’altre va a ser que no, així que com que teníem baixades les coordenades de 3 catxés de la zona, hem decidit anar a fer una “passejadeta” pels voltants de Chamonix, res, una “estiradeta” de cames, que ha acabat sent una sortideta de 2h30min amb un desnivell de 200m i 10km de distància tot xino-xano!!!

Trobar els catxés no ha sigut cosa gaire complicada, ja que els spoilers que havíem vist donaven força idea d’on buscar-los. L’equip sencer hem fet 3 catxés, però l’Enric ja en portava un , doncs sembla que córrer no el cansa i entre passa i passa es dedica a buscar tresors i el més fomut és que... els troba!!!!! (i sense gps ja té nassos la cosa, a vegades fa una mica de ràbia el neng!!!).

El 1r catxé, a l'entrada de les Pelerins en Haut.

2n catxé... ja sabeu a on oi??

3r catxé...

a la cascada du dard


En tornar, pel celebrar la nostra cacera, hem decidit donar-nos un petit plaer... una tartaleta de fruites per cadascun: de maduixes, una i de gerds l’altra. A casa les hem arrodonit, posant-los al damunt una xocolata fosa...ummmmmmmm!!

I en acabat de dinar, quan et trobes en aquell estat de “estoy o no estoy”... ha trucat la mare (de la Montse), per fi una bona notícia: el pare ja està a casa!!! Ja l’han fet fora de l’hospital, potser per bon pacient????

Abans de sortir a penjar el blog, hem estat fent una estona de lectura i un súper sudoku que l’Enric vol resoldre sí o sí. Els llibres que en aquests moments estan damunt de la taula, no tauleta perquè no en tenim, són: Símbol Perdut del Dan Brown (enigmes a resoldre, assassinats...bo) i el Bulervard dels Francesos d’en Ferran Torrent, molt recomanable. Estem fent força lectura, no sé si tindrem prous llibres, encara ens haurem de dedicar a la literatura francesa... Si és així jo començaré amb els còmics de la Pantera Rosa!!!

La tarda ha anat caient, el dia ha estat espectacular, avui sí. Demà es pronostica un temps semblant, i segons la taula d’entrenament que segueix l’Enric, toca...........DESCANS!!!! ole, ole!!!
Avui, però hem tingut molt present l’enterro del Maine, la seva persona, i ja de bon matí, d’una manera simpàtica hem recordat els seus eieieieie!!! I les seves presses d’oxigen!!!

Fins sempre Maine!!!

Fins demà, amics!!

Per cert, per aquells qui ens heu demanat seguir amb els enigmes aquí en teniu un:
nom i localització d’un barranc semblant a la cascada que hem visitat aquest matí.

I, per si no en teniu prou... a què és correspon aquesta foto??


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada