dimecres, 11 d’agost del 2010

Juliol. Ruta pionera: Àreu-Lles

Durant la 2ª quinzena hem marxat de ruta amb els pioners… abans però hem anat a donar un cop de mà a muntar el campament fixe a Lles de Cerdanya. Aquí unes imatges del muntatge.









I ara la ruta: sortim el 12 cap a Àreu i després d’unes gestions amb el bus, arribem al càmping aon només es parla català!!!
El 13 anem des d’Àreu fins al Pla de Boet. Aquests som més el fotògraf,eh!!!





14: Pla de Boet-Refugi de Baiau. Aquí ja olorem l’alta muntanya i disfrutem d’una posta de sol impressionant!!



15: Refugi de Baiau-Pic de Baiau- Pic de Comapedrosa- Refugi del Comapedrosa: Aquí al cim del Comapedrosa, el gegant d’Andorra.



16: Ref. Comapedrosa-Càmping Bordes d‘Ansalonga. Etapa llarga i dura.. com la vida. Però val la pena pq ens espera la 1ª tormenta i un dia de descansa l càmping amb piscina climatitzada.
18: Càmping- Pic del Casamanya-Coll d’Ordino. Avui toca etapon amb cim i descans al coll d’ordino, entre pinyes i fons…



19: Coll d’Ordino – Càmping Internacional (Encamp): etapa suau per iniciar el 2n descans i rebre amb alegría l’avituallament del Bernardo: Moltes gràcies!!!!
21: Encamp – Refugi Perafita: etapa llarga i pesada (jaja) i nit estrellada entre vaques.
22: Ref. Perafita – Ref. Estanys de la Pera: etapa suau amb un coll a l’etapa, però que la boira no ens ha deixat veure res… auguri del que ens esperaba a la tarda-nit!!! La TORMENTA DEFINITVA!!!
23: Estanys de la Pera-Tossa Plana de Lles- Pera-Campament fixe. Pos eso… no cal dir res més oi?? Una etapa amb majúscules, negreta i subratllat. Aquí al cim.



24 i 25: Lles i dia de pares… la cosa s’acaba, tot i que ja se sap, fins que no es recull i s’endrecen les coses… oi???

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada