diumenge, 15 d’agost del 2010

Dissabte 14 d’agost.. o diumenge 15!!!

Avui val per dos… millor dit per tres!! Perquè després d'escriure el blog a casa no vampoder sortir perquè va estar plovent, millor dit, ha estat plovent tota la nit. El dia s'ha aixecat tapat, per variar, i cap a quarts de 9 ja tornava a ploure. Que hi farem.

Abans d'ahir, divendres, vam tenir dia de descans. I vam aprofitar per a fer “turisme catxeru”. Vam sortir direcció Martigny i vam fer-ne 3 per la zona i després já vam anar cap a Vevey, la ciutat de la Nestlé (a on ens vam fer la foto de rigor). Vam fer una passejada pel costat del Lac Léman, vam caçar un altre catxé, un xic difícil pels muggles patinadors, però amb l’habilitat de la part femenina de l’equip, ho vam resoldre bé. De tornada dinàrem al Relais de Montrox, amb unes vistes molt xules sobre el llac i els pobles veïns. Llàstima de la grua i del mal temps...

Arc de Sant Martí a les agulles de Chamonix

La Montse a la caça d'un catxé

Plaça de Vevey

A la seu de la Nestlé


Ahir, amb un dia com els anteriors (núvols enganxats a les muntanyes) em sortit cap a Planpraz per a fer 1000m de desnivell. I els hem fet, vaja si els hem fet... 3 vegades!!! Tot i que a la darrera pujada ens han faltat 200m perquè ha començat a ploure i hem decidit fer mitja volta... tot i aquesta decisió, hem arribat a casa xops!!!
La tarda, de moment a casa esperant a veure si s’aixeca el dia... fent cosetes com aprendre l’idioma amb els dibuixos animats, passar fotos,... a veure si hi ha sort i us podem actualitzar el blog

El Dru i l'Aiguille Verte

Inici de les sèries

La Montse... a Planpraz

Fi de la 2a sèrie

Doncs ja veieu, avui diumengte actualitzem el blog a quarts d'onze del matí després de veure la cerimònia del guies de Chamonix. Tot i la pluja insistent, molta gent i moltíssims guies. Impressionant.

Apa us deixem unes fotos i aveure si ens dieu alguna cosa, que així podem comentar la jugada. Les fotos d'avui seran per demà o per la tarda ja que no duem tots els trastos a sobre..

Merci

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada