dijous, 12 d’agost del 2010

Dijous 12 d'agost

Avui... pel matí hem anat a entrenar una mica i ens ha caigut tota l'aigua de la vall a sobre (ai, ai, ai, que meteofrance també falla...). Però hem seguit endavant!!! Hem anat fins a Les houches, així també ens ha servit per a reconèixer els primers km de la ultra!!!

I la resta de dia: plovent!! Hem sortit un moment a passejar i ara per a fer el blog. Però això de les noves tecnologies... quan ens treuen del control c-control v... gràcies a l'informàtic ho hem solucionat!!! Si més no per avui.... demain, qui lo sà???

Per cert, ahir vam poder treure la furgo: ja ens veieu, un cop més, passejant els p...s 300m, amb dos petates carregats a tope; el carreguem; la Montse empenyent la furgo i l'Enric empenyent la porta.. i "vuala", podem treure el portaequipatges i ja tenim transport!!! Yuhuuuuuuuuuuuuuuu!! Això si, el cul de la fugo dorm fora del pàrquing: no es pot fer més!!!!

Apa, avui no hi ha fotos.. perquè la boira, el núvols i la pluja no ho deixen... esperem que demà el temps ho permeti.

Bona nit i que les noves tecnologies i el temps (si més no pel cap de setmana de finals d'agost) siguin favorables.

Montse i Enric, Chamonix

PD: Sort del portàtil i les pelis... perquè si ens queixem de la TV de Catalunya... la d'aquí ni us expliquem. A més tot està en francés!!!! Ajjjjjjjjjjjjjjjj!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada