dimecres, 11 d’agost del 2010

CHAMONIX

Ja estem a 10 d’agost, dimarts, i després d’un inici de setmana estressant, marxem a les 7’20h de Barcelona i 9 h més tard já estem a Chamonix.



A veure quina sorpresa ens depara l’apartament!!! Sempre és una aventura.. però mireu quina xavola!!! Si hi cabem mil!!

Però no podia ser tot perfecte.. el pàrquing propi que tenim queda a 300m de l’apartament, que està al centre… però no hi podem circular cotxes. Així que já ens teniu a la Montse i a l’Enric de 17 a 19h fent viatges amunt i avall… i el millor encara estava per arribar. En el darrer dels viatges, volíem aparcar el cotxe de cul al pàrquin (o sigui bé!!) per ja deixar-lo per la resta de diez… que va pasar? Que el cotxe sense pes NO sortia!!! Tocava el portaequipatges amb la porta del garatge. Ajjjjjjjjjjjjjjjjjj!!! Ja era molt per avui i, vençuts, ho deixem per demà.





Dimecres 11 d’agost de 2010.
Avui el dia s’aixeca enlleganyat i després de 10h de son reparador sortim a estirar les cames fins al poble de Le Grassonet. Dinar. Migdiada. I posar al dia el blog!!!
Esperem que a partir d’ara, amb calma, já estiguem al dia… això de deixar el blog tant penjat… serà que ens fem grans…
Apali!! Demà més!!!!

1 comentari:

  1. Bueno, bueno així al final això té bona pinta, jejeje!! M'alegro molt!! Bueno doncs ara a seguir fent tombs d'aquest ràpids que feu vosaltres, jejejeje!! Doncs res que ens anem possant al dia. Ens veiem
    Nacho

    ResponElimina